Pictura ulei,tablouri,ulei pe panza,pictura,tablou pe panza,desen artistic

Gravuri, desene si sculpturi in galerie de arta romaneasca. Pictura romaneasca si pictori romani, tablouri ulei, galerie de arta contemporana. Peisaje, nuduri, naturi statice arta romaneasca. Traim intr-o lume concreta. Abstractul poate fi considerat o forma mai eliptica a gandirii. Un rationament in stare bruta, neexprimat in cuvinte sau forme narative.Tablouri in ulei pe panza din Romania in special peisaje de iarna dar si peisaje de primavara sunt deosebit de apreciate in Europa.Tehnica unui desen in ulei dar si in culori de tempera sau acrilice, se poate invata la universitatea de arta, unde se fac cursuri de desen tehnic, schite de anamorfoza, proiectii ortogonale. Tot aici pe unele usi sunt bilete cu " model in poza" pentru studiu de desen in carbune sau pictura dupa model, in special portrete si nuduri.

Abstractul e senzatie. Si cu toate astea tot ceea ce ne inconjoara, sau ceea ce noi inconjuram se compune din forme.In multe creatii se intalneste formula diferitelor registre de culoare, amintind de imaginea pe care ne-o ofera perspectiv de sus a unor terenuri parcelate.

Pictorita Rodica Toth Poiata picteaza arta in Romania artisti romani din Tulcea Brasov nuduri, portret, nud

Ulei pe panza

portofoliu > lucrari actuale > ulei

Sectiunea Portofoliu actual - Pictura in ulei cuprinde trei galerii grupate in functie de tematica:
compozitii figurative, nuduri, si peisaje.
Lucrarile sunt cele mai recente din creatia autoarei si va stau la dispozitie pentru vizionare si achizitie. Pentru a accesa o anumita galerie selectati linkul corespunzator: