Portofoliu-arhiva

portofoliu > lucrari de arhiva

tablouri in ulei pe panza

Bogate in hasura, desenela dar si unele tablouri in ulei pe panza sunt la vanzare alaturi de pictura expusa. In atelierul artistului, pe langa pensule si cateva antichitati vad un crochiu valorat, o schita a unui trup, body art in creion. Tablouri in ulei pe panza sunt in oferta de vanzare. Lucrari de pictura europeana ce fac parte din patrimoniu. Un autoportret desenat valorat pornind de la o schita realizata in oglinda, mai degraba un crochiu realizat din hasura este cea mai ieftina arta din expozitie. Peste drum este o alta galerie de pictori romani, dar si sculptura ronde-bosse al carei luciu straluceste metalic. Cetatuia brasovului este un loc frumos in care vizitatorul se poate reculege privind panorama de dedesubt.arta originala romaneasca de calitate  tablouri in ulei pe panza rustica pensule patrimoniu creion fantana proiectie studii de anatomieBazin Fantana Luciu Luciu-II Nora-si-soacra Oglinda Proiectie Rustica Intre aceste tablouri in ulei pe panza veti gasi de vanzare si pictura in tempera si desene in carbune. Artisti din Franta dar si romani pictori expun in celebra galerie europeana de pe malul Senei. Puteti apela la consultatia unui specialist pentru o evaluare a unor fotografii vechi sau a unei piese de pictura. Sunt acceptate si piese de sculptura si vase decorative cu relief gravat. La acest spectacol iau parte membrii marcanti ai academiei romane.Există păreri împărțite în ceea ce privește momentul realizării operațiunii de fixare.

Panotarea unor tablouri in ulei pe panza expuse spre vanzare trebuie corelata cu spatiul expozitional. In timp ce o pictura moderna nu impune reguli prea stricte, cea traditionala nu cadreaza cu o simeza prea modernista. Lucrarile tip body art nu pot fi expuse intr-o incapere restransa, pe cand miniaturile se preteaza la aces gen de sala. Pictori romani celebrii sunt reprezentati prin fotografii de calitate.

Cateva lucrari de Rodica Poiata sunt:" Nora si soacra"; "Cetatuia brasovului". Pe aceasta pagina de web puteti beneficia de avaluare tablouri in ulei, si vanzare prin noi. Pictura Europeana pe panza este bine cotata. De asemenea, achizitionam tablouri pe panza si pictura in ulei dar si lucrari in carbune si baso-relief. Lucrarile sunt expuse intr-o galerie de anticariat.

. Având ca solvent acetona, Paraloidul B 72 se usucă prea repede, poate prezenta absorbție de aer în interiorul filmului (sub formă de bule) și în cazul aplicării sale într-o cantitate sau concentrație prea mare duce la obturarea totală a suportului pe care a fost aplicat. Aceste suprafețe nu vor mai suporta fixare ulterioară cu un alt produs sau integrare cromatică, deoarece suprafața va manifesta o tensiune superficială ridicată.

Alte date tehnice despre Paraloid B72 sunt prezentate în Anexa I. Proprietățile caracteristice ale mai multor tipuri de Paraloid folosite în restaurarea operei de artă sunt date, comparativ, în tabelul 10. Comportamentul produsului sub acțiunea factorilor de îmbătrânire este prezentat pe larg în capitolul 6.6. Paraloidul B72 este folosit cu succes în restaurare de aproape 20 de ani. Astăzi se încearcă găsirea unor soluții sau amestecuri polimerice care să elimine definitiv inconvenientele sale. Un exemplu este polimerul obținut din amestecul Paraloidului B72 cu Tecnoflon (un copolimer obținut din viniliden florid și hexafluorpropen) care a dovedit proprietăți ideale pentru uz în consolidarea picturilor murale aflate la exterior. Paraloidul B67 este, chimic, o rășină copolimerică de isobutil și metacrilat și este considerat un agent de consolidare foarte bun, compatibil cu rășinile alchidice. Se dizolvă în solvenți de tipul spirturilor minerale, benzine petroleice și white spirit. Se consideră a avea o bună solubilitate și în alcool. Rășina are proprietăți de aplicare mai bune decât Paraloid B72, dar există obiecții cu privire la durata de uscare foarte lungă. În timp filmul se îngălbenește și devine casant. Rezultate deosebit de bune are în momentul în care este folosit ca vernis cu adaos de substanțe împotriva radiațiilor U.V., deoarece comparat cu Dammarul sau Masticul, are un indice de refracție mult mai scăzut (greutate moleculară ridicată). Împreună cu Paraloidul B72 și cu PVA-ul, el se clasează în grupa rășinilor stabile A (cele mai stabile). B67 conține stabilizatori care îl fac deosebit de stabil din punct de vedere chimic. Datele tehnice despre produs se găsesc în tabelul 10 și în Anexa I. Transformările suferite la îmbătrânire sunt prezentate în capitolul 6.6.

Cunoscut și sub numele de Rhoplex, Primalul AC33 este una dintre cele mai folosite emulsii acrilice în restaurare. Conform producătorului, emulsia a fost special fabricată pentru consolidarea picturilor de diferite tehnici aplicate pe zidăria de cărămidă. Compoziția sa este de 100% emulsie acrilică, solubilă în apă și alcool. Există credința că produsele acrilice sunt, conform compoziției chimice, mai mult "dispersii" decât emulsii, deoarece sunt compuse din particule foarte fine de rășină polimerică solidă, amorfă, suspendată în apă. Faptul că produsele acrilice sunt ușor de întrebuințat și sunt solubile în apă, deci nu impun un grad ridicat de toxicitate, face ca restauratorul să le prefere în fața celor pe bază de solvent. Gama cunoscută sub denumirea de Primal cuprinde mai multe produse cu proprietăți similare: AC22, AC33, AC234, AC634, și la începutul fabricației lor, în 1953, erau copolimeri ce aveau la bază în principal metil metacrilați (MMA) și în secundar etilacrilați (EA) ceea ce le dădea o rezistență și flexibilitate foarte bună. Începând cu 1980 multe dintre formulele acestor rășini s-au schimbat, ele devenind de tip poli copolimeric, pe bază de (n-butil acrilat / metil metacrilat). Astfel, ele sunt mai hidrofobice decât rășinile poli(EA/MMA), ceea ce le face mai durabile la expunere exterioară. Este cunoscut faptul că în timp aceste produse se îngălbenesc. După o îmbătrânire naturală de 10 ani, o pelicula de Primal are o nuanță galbenă care se poate distinge cu ochiul liber. Avantajul major al acestui produs este că este solubil în apă (mediu de toxicitate foarte joasă) și totuși, în momentul în care devine solid după uscare si polimerizare, devine insolubil în apă sau alți solvenți slabi. În capitolul 6.7 este prezentat gradul de reversibilitate al acestor produși. Mai multe detalii tehnice sunt prezentate în tabelele 9, 11 și 12, ca și în fișa tehnică a produsului, aflată în anexa I., in libraria de piese. Comportamentul în timp este prezentat în capitolul 6.6.

Compresa se realizează de obicei din pastă de hârtie, impregnată cu soluție și aplicată cu ajutorul unei spatule numai pe zona ce necesită intervenția. Uneori, mai ales în cazul unor zone sensibile, se poate acționa prin intermediul unei foițe.

Tablourile din aceasta sectiune sunt deja achizitionate de colectionari de arta.
Pentru a vedea tablourile disponibile pentru vanzare, vizitati sectiunea actual.

Va rugam selectati din meniu linkul corespunzator galeriei pe care doriti sa o vizitati.

galerie de arta

La achizitionarea unei lucrari de arta plastica autorul va elibera chitanta si factura fiscala emise de catre U.A.P. - Uniunea Artistilor Plastici din Romania.

Pentru informatii suplimentare sau achizitii, folositi pagina CONTACT sau sau scrieti-ne pe adresa de email: contact@rtp.ro