Pictura figurativa

portofoliu > actual > ulei > peisaje

pictura romaneasca peisaje

O abordare decorativa a acestor peisaje citadine o gasim in pictura romaneasca, de exemplu in celebrul tablou pe panza expus la institutul francez initial iar acum la sala dalles. Dupa reproduceri de arta, o minutioasa replica este executata de doamna profesoara de la catedra de desen din Germania, Berlin.O tulpina de nufar acvatic rasare din suprafata velina a apei, purtand titlul "marina". Alaturi, fastuos inramat, un chip portretizat de un acuarelist priceput, care a asternut pasta de culoare armonios.Cumpar pictura romaneasca originala, tablou pe panza, peisaje, arta decorativa la preturi foarte avantajoase. Vernisajul va avea loc la institutul francez din Viena. Lucrarile premiate sunt: "marina", "tulpina".Un vernisaj care nu va cadea in uitare prea curand este aceasta saptamana in Bucuresti. Aici are loc o licitatie de tablouri celebre a unor artisti consacrati dar si contemporani. Editia va fi ingrijita de profesoara universitatii de arte vizuale din cluj.Premii valoroase in bani si opera "crepuscul acvatic" vor fi acordate castigatorului.deco peisaje pictura imagini profesor frumoase arta contemporana romaneasca dalles Londra Viena cultura exotic nud solar georgiaCrepuscul Culoare Dans-acvatic Exotic-I Exotic-II Georgia Nud-solar Periferie Pui-de-somn Tulpina Uitare Postul pentru catedra de design monumental va fi ocupat de unul dintre lectorii universitatii. Cumpar peisaje celebre, pictura romaneasca, daca aveti obiecte de anticariat in vreun pod in uitare, puteti sa le valorificati in Bucuresti.Acest tablou pe panza reprezinta o replica dupa celebrul "pui de somn" al lui Brancusi. Avem tablouri in game diferite de pret pentru orice buzunar.Va invitam la vernisaj sa vedeti ultimele creatii ale faimosilor artisti din Paris contemporani cu noi. O bogata gama va sta la dispozitie, puteti plati in lei, dolari sau euro, cash sau prin card bancar.

Pictura romaneasca este consacrata. multi artisti celebri sunt expusi in aceasta selectie. Puteti viziona un tablou pe panza de maestrul Grigorescu in curs de restaurare. Demersul se va finaliza printr-un vernisaj de tablouri celebre gazduit in Bucuresti spatiul monden al capitalei, iar apoi va pleca la Paris si Londra impreuna cu restul expozitiei itinerante. Textul introductiv a fost elaborat de domnul profesor Tonitza care a format multi dintre maestrii contemporani.

Lucrarea infatiseaza un soare la crepuscul, desenat in forta pe un cer exotic. Anunturi: cumpar tablou, peisaje in pictura pe panza, ofer preturi bune, minim 200 Euro pe piesa. Contact -adresa-telefon; Piese achizitionate : nud solar, sculptura decorativa romaneasca. Evaluare tablou pictura romaneasca, completati formularul alaturat.

Daca doriti sa vindeti peisaje pe panza va rugam vizitati pagina de achizitii. Tabloul "pui de somn" este una dintre cele mai bune afaceri ale saptamanii.

Pentru realizarea experimentului s-au folosit lamele de sticla si urmatorii adezivi: Bucatile de sticla s-au lipit la capete în lungime astfel încât sa poata fi suspendate si testate. S-au preparat câte 6 esantioane pentru fiecare adeziv, 3 pentru a fi testate dupa 24 de ore si 3 pentru a fi testate dupa 72 de ore.

Paraloidul B72 a demonstrat cea mai buna putere de adezivitate si cea mai mare capacitate de elasticitate. Rezultatele date de PVA cu Cab-o-sil au fost comparabile, dar mult inferioare fara adaosul de silica. Rezultatele date de duco-ciment au fost foarte slabe. Adezivul se usuca foarte repede dar dupa 24 de ore nu da dovada de putere de adezivitate suficienta. Dupa 72 de ore lamelele de sticla s-au desprins una de alta în timpul manipularii. Toate legaturile s-au desprins coeziv, fara a deteriora materialul pe care s-a testat. În functie de solventul folosit (toluen, white spirit, acetona cu sau fara aditie de alcool), rasina se usuca repede sau lent. De fapt, cu privire la folosirea sa în toluen exista obiectii datorita timpului mult prea îndelungat de curare, ceea ce duce la absorbtia pe suprafata de praf din atmosfera si la o manipulare greoaie. Proprietatile sale optice pot fi afectate de umiditatea relativa ridicata. Sunt produse cu rol de umectare a suprafetei, de micsorare a tensiunii superficiale cu scopul de a usura capacitatea consolidantului de a patrunde în interiorul materialului de consolidat. Produsii pe baza de apa au o tensiune superficiala specifica ridicata, de aceea cu greu pot patrunde în porii de mici dimensiuni. Solventii au în general o tensiune superficiala mai slaba, patrunzând cu usurinta în materia de consolidat. Agentii de înmuiere se pot clasifica: - naturali: cum este Etanolul - sintetici: cum este Ageponul Pentru ca materialul de consolidare sa se împrastie bine (obtinând astfel penetrare orizontala) trebuie sa fie cât mai putin vâscos si sa aiba putere de înmuiere cât mai mare. Altfel spus, trebuie sa aiba o cat mai mica tensiune superficiala. Totusi, pentru a fi posibila penetrarea în profunzimea stratului de pictura este important ca materialul de consolidare sa aiba o tensiune superficiala ridicata. Aceasta presupune ca pentru un material de consolidare bun, care sa penetreze si cat mai mult stratul pictural si sa se împrastie la nivelul respectiv, tensiunea superficiala trebuie sa fie redusa atât cât este necesar si nu atât cât materialul permite. În procesul de fixare al picturilor murale, agentii de înmuiere sunt folositi în doua feluri: prin tehnica preumidificarii si prin tehnica combinarii. În tehnica preumidificarii stratul pictural profund este umectat lent, cu agentul de înmuiere. Dupa un anumit interval de timp care sa permita evaporarea (timp ce depinde de tipul agentului de înmuiere), materialul de consolidare trebuie inserat si desprinderile trebuie culcate pe suprafata. În tehnica combinarii, agentul de înmuiere este adaugat materialului de consolidare si împreuna sunt injectate în stratul pictural profund. În restaurare etanolul este probabil cel mai folosit agent de înmuiere.

În fixarea desprinderilor este de obicei folosit pentru preumidificare. Etanolul este un agent organic puternic volatil ceea ce prezinta avantajul evaporarii fara urma. Agentul sintetic de înmuiere Agepon, folosit pentru developarea sau spalarea filmelor fotografice, a fost folosit si în restaurarea picturilor murale. Este o mixtura de compusi ionici si anionici cu proprietati de detensionare. Producatorul recomanda o concentratie de aproximativ 0.5%.

Termenul de reversibilitate este în domeniul restaurarii un subiect foarte controversat, înca din 1950 când a fost amintit pentru prima oara în cadrul cursurilor înfiintate la Courtauld Institute of Art. Metodologia aplicata în restaurare trebuie sa fie absolut reversibila iar atunci când un anumit tratament este mai reversibil decât un altul acest factor trebuie sa constituie un avantaj major pentru întrebuintarea sa. În 1960 restaurarea se profesa utilizând drept fixativi produse usor solubile si consolidanti ce puteau fi foarte repede îndepartati de pe suprafata si cat mai repede posibil.

Periferie

 

 

Periferie
titlul lucrarii:

Periferie

peisaj in ulei pe panza

dimensiuni:
50 x 70 cm

pret:
1400 RON
400 EURO